torsdag 30. august 2012

Kommer du på Rhodos Kitecamp Reunion?

Vet du hva som er kjipt? Å møte folk for aldri å se dem igjen. Ok, det er kanskje ikke helt sånn i kiteverdenen. Det er ikke verdens største verden, og man har en tendens til å møte mange av de samme folkene igjen. Men fortsatt så kan vi bli flinkere og vi i Sideshore prøver å ha dette i bakhodet. Derfor arrangerer vi allerede på Onsdag den 05 September en Sideshore Rhodos Kitecamp Reunion! 

Programmet for kvelden er veldig enkelt, har du tatt bilder på Rhodos ta de med på en minnepinne (du kan la de aller mest personlige bildene være igjen hjemme). Vi samler sammen bilder fra deltagerne og blander med de vi har tatt og smeller de opp på en prosjektor for alles nytelse!

Vi stiller med boblevann og snacks, dere stiller med godt humør. Møt igjen gamle kjente og kanskje noen nye kjente. Avslappet stemning og senkede skuldre, dette blir bra.

Vi kommer også til å informere om nye camper og nye prosjekter. Du hørte det først på Rhodos kitecamp Reunion altså!

Vi har salg i hele butikken (50% på alt av sommerklær), og stenger ikke kortløsningen for dere selv om arrangementet starter til ordinær stengetid. Keen på en ny boardshorts er det fint mulig å benytte sjansen.

Eventet finner du på Facebook eller ved å trykke på denne linken

Helt til slutt et bilde for å minne deg på hvor awesome det var på Rhodos!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar