torsdag 27. september 2012

Ny video fra Wainman Hawaii: Maui Cruzin 2.0

Wainman Hawaii har sluppet sin nyeste video! Drøye 10 minutter spekket med bølger, backrolls heftig strapless action og drøye airs. Jentene har også fått sin part. Sjekk ut Lou Wainman, Bertrand Fleure, Hannah Whiteley mm. leke seg!Maui Cruzin 2.0 from WainmanHawaii on Vimeo.

onsdag 26. september 2012

Instagramkonkurranse: Innsendte bidrag

Det har etterhvert kommet flere bidrag i vår "Del ditt beste kitebilde på Instagram"-konkurranse. Nivået er faktisk veldig høyt, og det er moro å se nye navn i feeden. Spre gjerne ordet om konkurransen til dine venner, det syntes vi er kult. Premien er, som du kanskje vet, et par råfete briller fra Electric. Trøstepremien er en Dr. Tuba Kitefix, et "must-have" for enhver kiter! Kos deg med de siste 15 innsendte bidragene under, vil du ha frem alle finner du de ved å søke etter #sideshoreno på Instagram.

Har du ikke meldt deg på ennå så gjøres det veldig enkelt ved å tagge et av dine kitebilder, nytt eller gammelt, med #sideshoreno. Da vil det også komme opp automatisk i oversikten under. Husk å følge oss på Instagram, det kan du gjøre ved å søke opp @sideshoreno


Delta i vår konkurranse på Instagram. Tagg ditt beste kitebilde med #sideshoreno og du er automatisk med i trekningen

TEASER: Teamvideo fra Nobile

Sjekk ut teaseren på Nobile's 2013 Team Video! Blant kjørerne finner du Eudazio Da Silva, Carlos Madson, Mike "The Knife" Blomvall, Jose Luengo og en hel haug lokale Nobile-teamkjørere! Videoen er skutt på Prasonisi beach, samme sted vi har vår årlige Sideshore Kitecamp RhodosNOBILE 2013 TEAM VIDEO TEASER from NobileKiteboardingTV on Vimeo.

tirsdag 25. september 2012

Ocean Rodeo's tørrdrakter

Bare å innse det: Av og til er det ikke nok med våtdrakt. De blir kalde, det blåser, man er opp og ned av vannet. Det du vil ha er rett og slett en tørrdrakt med en tykk og deilig flis- eller ullgenser under.
Ocen Rodeo Soul

Ocean Rodeo Soul er tørrdrakten over alle tørrdrakter. Den har kun en zipper og er lett å få av og på, den har avtagbar hette, lommer hvor du kan varme hendene og mye mer. Dette må rett og slett være en av de feteste tørrdraktene som er produsert. Usikker? Sjekk ut videoen under hvor du ser den i sitt rette element.
Fordelene med en tørrdrakt er jo innlysende: Du består knusktørr selv i ekstreme forhold og kan dytte på med underlag avhengig av temperaturen ute. Er det iskaldt er det kun en tørrdrakt som vil holde deg varm mens du kiter. Den er også behagelig og fleksibel å ha på seg. Det kan sammenignes som vinterbekledningen din når du kiter på snø, bare litt strammere rundt håndleddene og anklene.

Ocean Rodeo har også en tørrdrakt beregnet mer mot surf-markedet. Predator Surf er en tørrdrakt med de største fordelene fra våtdrakter og tørrdrakter. Ytterhuden er i 0.5mm neopren slik at du får en strømlinjeformet drakt som er optimal for svømming. Dette er spesielt viktig når du surfer og ikke vil ha samme type "swag" som Soul'en tilbyr. Under ytterhuden har du en 100% vantett blære som holder deg tørr no mather what!


Ocean Rodeo Predator Surf. 

Kom innom butikken vår så vil du få hjelp til å finne en tørrdrakt som passer deg. Du kan også søke online på www.sideshore.no
torsdag 20. september 2012

Konkurranse: Del ditt beste kitebilde på Instagram

Det nærmer seg enden av sommersesongen for mange kitere. Dere har sannsynligvis vært på kiteturer både til inn og utland (kanskje du har vært med oss til kitecamp Rhodos?) Nå er det på tide å mimre oss tilbake til sommeren og høstens opplevelser. Last opp ditt beste kitebilde på instagram, tagg det med #sideshoreno og du er med i trekningen av et par fete Electric solbriller.

Se innsendte bidrag her
Bidrag lastet opp etter onsdag 10.10.12 vil ikke være med i trekningen av premiene.

 Førstepremie - Solbriller fra Electric til en verdi av kr 1299,-

Førstepremien stikker av med et par solbriller fra Electric til en veiledende pris på kr 1299,-. 

Andrepremie: Dr. Tuba komplett rep sett for kite 


Dr. Tuba komplett repsett er et must for alle kitere og den beste følgesvenden ut på spot. Her har du alt du trenger for å fikse de aller fleste problemer på en kjapp og god måte. 

Fremgangsmåte:
 1. Last opp ditt bilde på Instagram via en mobiltelefon. Bruk taggen #sideshoreno når du laster opp.
 2. Følg kontoen @sideshoreno på Instagram. 
 3. Etter konkurranseperioden trekker vi to vinnere. De blir annonsert på blog.sideshoreno

Regler:

 • Du må være juridisk eier av bildet.
 • Det må være lastet opp på Instagram og tagget med #sideshoreno.
 • Du må følge @sideshoreno på Instagram for å være med i trekningen.
 • Bildet kan være tatt med speilrefleks, lumografi, analogt speilrefleks, mobilen din, mp3-spilleren din, whatever. 
 • Filter er lov! 
 • Det er lov med flere bidrag
 • Vinneren vil bli valgt ut av en jury
 • Bidraget må være lastet opp før onsdag 10.10.12 klokken 23:59

onsdag 12. september 2012

Bli med oss på Sideshore Kitecamp Brasil

Hva med å nyte høsten i et kiteparadis av en flatvannslagune omringet av kritthvite strender, i 30 varmegrader, skyfri himmel og garantert vind? Det kan fort bli en realitet om du blir med på Sideshore sin kitecamp i Brasil!Akkurat nå er det nemlig 28,3 varmegrader, skyfri himmel og sol. Du lurer kanskje på vinden? 11,3 sekundmeter, og den er dønn stabil! Bildet over er fra spotten. Der kan du også være. Om litt over 1 måned har vi første camp, om 1 måned og 2 uker camp nummer to. Og om du tror det koster en formue er svaret nei. Prisene starter på kr 5500,- for en 12-dagers med hotell, frokost, fotograf mm.

Ok, nå frister det ganske mye, gjør det ikke? Sjekk ut sideshore.no/kitecamp så finner du all praktisk informasjon

Vi i Sideshore har erfaring med kitecamper. I sommer arrangerte vi 7 uker med kitecamp på Rhodos, dette for fjerde år på rad. Dette har vært en såpass stor suksess at prøver oss på noe nytt. Brasil er et eksotisk reisemål, høyaktuelt som arrangør av både Fotball-VM i 2014 og sommer-OL i 2016, da med kiterace som en del av OL-programmet. Særlig når høsten slår inn er det perfekt med en tur til Brasil. Kitesesongen er da på sitt absolutte høydepunkt og mulighetene er mange.

I Brasil arrangerer vi utflukter på leting etter nye paradiser hvor man kan stå helt for seg selv, testing av nytt kiteutstyr, egen fotograf og mye mer. Dette er innbakt i prisen. Middagen spiser vi sammen, dette er veldig sosialt og legger grunnlaget for en god camp-stemning.

Sannsynligheten for mer enn 12 knop (tilsvarer 6 m/s) vind
gjennom ett kalenderår.
For ordens skyld, dette er innbakt i prisen:

 • 12 døgn overnatting
 • Frokost alle dager
 • Kiting hele dagen så mye kroppen tåler!
 • Guiding og tilrettelegging av norsk campansvarlig
 • 2 dager med fotosession - en proff fotograf tar bilder av deg og du får alle bildene i full oppløsning
 • Dagstur adventure trip
 • Gåavstand til spot
 • Testing av kiteutstyr
 • Rabatt på nytt kiteutstyr

Gjør alvor ut av drømmen, vi håper på å se deg på Sideshore sin Kitecamp Brasil!

fredag 7. september 2012

Barneklær og sko på salg!

DC barnejakke - Billabong Hoodie - Billabong tee hvit

Rip Curl rash suit girl - Slakkline onepiece


Vi har også flere tees fra DC og Billabong i barnestørrelser:Velkommen innom våre butikker i Trondheim og Oslo!Rhodos reunion Oslo


Onsdag etter stengetid hadde vi en liten Rhodos reunion i Oslo-butikken. Det var visning av bilder fra Rhodos kitecamp, boblevann, snacks, og ikke minst hyggelige kitere og god stemning! Vi gleder oss allerede til neste år (mest til campen da, men også litt til reunion hehe). MEN for de av dere som ikke klarer vente så lenge så har vi akkurat annonsert vår store nyhet: Kitecamp BRAZIL! Les mer her


 Et lite bildedryss:


Alle foto: Jorun Nymo


tirsdag 4. september 2012

Nyhet! Ocean Rodeo Prodigy

Ocean Rodeo har lansert sin nyeste modell - the PRODIGY! Prodigy er en delta shape kite som er perfekt for nybegynnere, freeride og til skoler. 

Prodigyen er en 3-strutter i delta form som er utrolig stabil. Ocean Rodeo har også en "Speed inflation"-patent som gjør at du slipper å blåse opp hver enkelt strutte; one-pump! De-poweren deres er svært god og gjør dette til et veldig sikkert og godt valg for de mindre erfarne. Relaunch er en lek med denne kiten!

Kommer i størrelser 2,3,5,7, 9.5, 12 og 14

Prodigy finnes i hyllene om kort tid - forhåndsordre kan gjøres til mail@sideshore.nolørdag 1. september 2012

Kongen av Færder'n 2012


Solen kom som bestilt, vinden kom etterhvert; Kongen av Færder'n er over for i år! 

I år var det omtrentlig dobbelt så mange deltagere som i fjor, altså ca 70 stk. I år var det to forskjellige distanser, en for racingklassen (de med racingbrett), og en for resten av gjengen. Sideshore sin eneste deltager var også i år Marius Coucheron som deltok i racingklassen på sitt Alex Aguera racebrett. Resultatet ble en anstendig fjerdeplass bak Christian Juel (Vinner), Tom Rune Jarandsen (2) og Petter Olstad (3).

Vinneren av dameklassen twintip ble Linn Jorstad som kjørte inn til mål klokken 17:40:17. Dronningen av Færdern, og vinner av racingklassen for kvinner, ble Camilla Ringvold. Resten av resultatene finner dere på kiterace.no


Sideshore takker for et godt gjennomført race og god konkurranse, nå gleder vi oss til banketten!

Et salig kaos og veldig gøy!

Alex Aguera Raceboard

Sideshore's fotograf Matias L'Abée-Lund tar bilde av kjører Marius Coucheron med racebrett. 


Racemeeting!
Her har alle deltagerne samlet seg til racemeeting. Bortsett fra Klemet Store, han står litt for seg selv.

Sideshore sin Synva Sandvik! Thumbs up!

Helikopter hadde de også på plass


Flere bilder får du ved å søke etter #nmkite på Instagram: