lørdag 20. oktober 2012

Vinneren av Sideshore.no's Instagramkonkurranse!

Vinneren av årets instagramkonkurranse er kåret og vi i Sideshore gratulerer Kblomh (brukernavnet på instagram, vi vet ikke helt hvem som befinner seg bak brukernavnet ennå) med seieren. 

I juryens begrunnelse heter det at "bildet greide å fange stemningen og vinden samtidig som det viste kiting på sitt beste der man drar på road trip for å finne uoppdagede legendariske spotter!".På en andreplass finner vi Cato Olsen fra Sideshore Crew. Bildet er rett og slett fantastisk rått og viser kiting slik Cato liker det; Ruskevær, bølger og masse vind!En uannonsert trøstepremie ble det også denne gangen. Kesia Olaussen sendte inn bildet under med bildeteksten #TrengerDeSolbrillene. Vi hadde bare ett par solbriller, men du får for forsøket! En lue venter på deg i Sideshorebutikken i Oslo!Instagram er fett, men papir er fetere! Vi printet like så godt ut de innsendte bidragene på 220 grams papir og har bestemt oss for å lage en Hall of Fame-vegg i butikken! Er du interessert i å være med på Hall of Fame-veggen vår trenger du bare tagge et kitebilde med #sideshoreno eller sende oss på mail til oslo@sideshore.no. Sjekk ut preview'en av utprintene under.


Alle innsendte bidrag finner du ved å sjekke ut blogginnlegget vårt eller ved å søke #sideshoreno på Instagram. Keep on sharing the moment guys! 

God helg!lørdag 13. oktober 2012

SIDESHORE MEGASALG TRONDHEIM & OSLO

Sideshore inviterer til høstens megasalg. Ta en titt på invitasjonen under for alle opplysninger.Tid: Onsdag 17.10.12 Kl.17.00 - 21.00
Sted:
         Sideshorebutikken Oslo, Schønings gate 6   TLF: 48896176
         Sideshorebutikken Trondheim, St. Olavsgate 1   TLF: 47771515

Salgsliste: bit.ly/MEGASALG

Vi tar kort, kontant og det er mulig å gjøre bestillinger per telefon.

På høstens megasalg kan du gjøre et skikkelig kupp på kite og kiteutstyr. Fullstendig prisliste finner du ved å trykke på bildet over eller ved å følge denne linken (http://www.bit.ly/MEGASALG) . Vi syntes selv at det er så mye enklere må dra på salg når man vet hva man kan forvente seg. Derfor har vi laget en helt detaljert og konkret liste over alle salgsvarer som gjør at du lett forstår hvor hver enkelt salgsvare er, hvor mye den koster og i hvilken størrelse den er. Er ikke det greit?

Bor du ikke i nærheten av en Sideshorebutikk er det også muligheter for å gjøre kjøp per telefon. Sjekk listen over varer, finn ut hvilken butikk varen ligger i, ring butikken i salgsperioden og gjør et kjapt og enkelt kjøp.

For å være helt oppdatert på eventuelle endringer oppfordrer vi alle til å melde seg på eventen på Facebook (https://www.facebook.com/events/391929074213302/) . Det er ikke nødvendig å melde seg på for å komme på salg. Salget er åpent for alle.

Listen over alle salgsvarer vil du alltid finne her:
bit.ly/MEGASALG
bit.ly/MEGASALG
bit.ly/MEGASALG

Ved spørsmål ta kontakt per telefon eller mail oslo@sideshore.no

mandag 8. oktober 2012

Kitecamp Brazil

Benytter anledningen til å minne om vår kitecamp i Brazil. Det er ledige plasser på camp 2. Du finner mer informasjon på sideshore.no/kitecamp.

Les også blogginnlegget "Bli med oss på Sideshore Kitecamp Brazil"


onsdag 3. oktober 2012

Høststormcamp Varberg 2012 + litt bilder

Vi er tilbake etter en forrykende tur til svensk terreng og takker Oslo Kiteklubb for et godt gjennomført arrangement. Årets høststormcamp må vel sies å være en suksess for alle parter, og vi håper alle hadde det like gøy som oss! Sideshore stilte selvfølgelig med utlånsutstyr, både kiter og kitebrett, og mange fikk benyttet seg av dette. Det var kanskje mange som ikke visste at Sideshore har en butikk i Oslo, men det håper vi alle nå vet. Du finner butikken i krysset Schøningsgate/Industrigata.