tirsdag 25. september 2012

Ocean Rodeo's tørrdrakter

Bare å innse det: Av og til er det ikke nok med våtdrakt. De blir kalde, det blåser, man er opp og ned av vannet. Det du vil ha er rett og slett en tørrdrakt med en tykk og deilig flis- eller ullgenser under.
Ocen Rodeo Soul

Ocean Rodeo Soul er tørrdrakten over alle tørrdrakter. Den har kun en zipper og er lett å få av og på, den har avtagbar hette, lommer hvor du kan varme hendene og mye mer. Dette må rett og slett være en av de feteste tørrdraktene som er produsert. Usikker? Sjekk ut videoen under hvor du ser den i sitt rette element.
Fordelene med en tørrdrakt er jo innlysende: Du består knusktørr selv i ekstreme forhold og kan dytte på med underlag avhengig av temperaturen ute. Er det iskaldt er det kun en tørrdrakt som vil holde deg varm mens du kiter. Den er også behagelig og fleksibel å ha på seg. Det kan sammenignes som vinterbekledningen din når du kiter på snø, bare litt strammere rundt håndleddene og anklene.

Ocean Rodeo har også en tørrdrakt beregnet mer mot surf-markedet. Predator Surf er en tørrdrakt med de største fordelene fra våtdrakter og tørrdrakter. Ytterhuden er i 0.5mm neopren slik at du får en strømlinjeformet drakt som er optimal for svømming. Dette er spesielt viktig når du surfer og ikke vil ha samme type "swag" som Soul'en tilbyr. Under ytterhuden har du en 100% vantett blære som holder deg tørr no mather what!


Ocean Rodeo Predator Surf. 

Kom innom butikken vår så vil du få hjelp til å finne en tørrdrakt som passer deg. Du kan også søke online på www.sideshore.no
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar