mandag 10. desember 2012

Sideshore's Top 10 Juegaver

Noen ganger er det vanskelig å finne den perfekte julegaven til de du er glad i. Sideshore har et bredt sortiment og hjelper deg i gavejungelen.


1. Kitekurs på Box - Kr 1990,-
Dette er den perfekte julegaven til deg som trenger en kitekompis eller til han/hun som trenger en ny hobby. For kun 1990 får man et introduksjonshefte, en introduksjons-DVD, en fleece og gavekort på valgfritt kitekurs med Sideshore.

Et kitekurs varer en weekend og gir en solid introduksjon til sporten. Etter kurset er de fleste i stand til å kite på egen hånd og en kjæreste eller venn er automatisk transformert til kitepartner. Det er absolutt anbefalt for alle å ta kurs med sertifiserte instruktører. Dette sørger for en trygg kitesport, og gir et stabilt grunnlag for å ta hobbyen videre.


2. Norrøna Trollveggen Fleece - Kun kr 1390,-
Dette er den perfekte fleecen for all bruk! Norrøna har overgått seg selv og laget en veldig varm, men samtidig tynn og lett, fleecegenser. Fåes i flere farger og er helt perfekt alene eller som mellomlag under en skalljakke. Har en svært god isolering, tørker raskt og har god pusteevne.

I tillegg ser den jo fantastisk ut!

3. Googles fra Electric - Priser fra 1119,-
Googles er alfa omega enten man kiter eller er i bakken og de absolutt feteste er å få fra Electric. Perfekt passform, diskré men superfett design og optimal optikk. Antidugg er selvfølgelig standard på alle modellene fra Electric.

Hele utvalget finner du på nett eller i butikk

4. Norrøna Narvik Hansker - Kun kr 849,-
Uten varme hender duger helten sjelden heter det i ordtaket og derfor har Norrøna laget sine Narvik hansker. Dette er de varmeste frikjøringshanskene, som med geiteskinn i håndflatene også sikrer optimalt grep for kitingen.

Avtagbar håndlenke, enhåndsstramming, nesetørk på tommelen (red anm: Really!?). Det er ikke uten grunn vi tok inn akkurat denne hansken.


5. Herrejakken Orage Xavier Pro - KUN kr 1499,-
Da jibber Bendik Øye ble spurt av Friflyt om hvilket utstyr han bruker valgte han selvfølgelig Orage Xavier Pro-jakken som et av sine must-haves.

Vanntett, vindtett og svært behagelig. Fett design og god pris.

Er ikke rart at også Crew Sideshore har denne jakken som crew jakke. Akkurat nå får du den i nettbutikken vår til 50% rabatt. Vi har 5 forskjellige farger å velge mellom, så her bør det være noe for alle.

Om du ikke finner den perfekte jakken kan vi også anbefale Orage Aldrin-jakken! Superfett design som virkelig syntes på vidda eller i bakken.


6. Damejakken Orage Kaya Pro - Kr 1399 (red anm: Dette er seriøst billig for en kvalitetsjakke!)
Vi har igjen noen fjorårsmodeller fra Orage som vi nå selger unna skikkelig billig! Kaya Pro får du i størrelse medium for bare kr 1399,-. Vanntett, vindtett og sinnsykt fet look.

Dette er ikke den eneste damejakken du nå får til superpris! Sjekk ut dameklær i webshoppen og du finner garantert en jakke som ser fantastisk ut og har en hyggelig pris.


7. Ocean Rodeo Ram Air Traineekite - Kr 1043 
En trainer i julegave er en kjempefin måte og introdusere folk for kiting, og en morsom julegave for de små. Denne traineren på 1.5 kvm er det perfekte førstesteget for å lære kiting.

Ta den ut av posen, fest linene og fly!


8. Fete luer fra Norrøna, Orage & Billabong - fra kr 249
Julegaver trenger ikke være dyrt! Vi har flust av fete luer fra bla Norrøna, Orage & Billabong. De fleste ligger på nett, men enda flere finner du om du tar turen innom butikkene våre.

Dette er en gave alle blir glad for!


9. Sekker fra Evoc - Fra kr 999,-
Evoc har de råeste sekkene for skikjørere (og alle andre egentlig). Herlig passform, masse detaljer (har uttagbar ryggplate, muligheter for drikkesystem etc) og rått design.

De minste sekkene er på 18 liter, Freeride Pro er på 30 liter. Personlig har jeg brukt evoc-sekken min (den på 20 liter) i bakken som ekstra sikkerhet (ryggplaten er grei å ha når man hopper), jeg har brukt den på langrenn (da uten ryggplate) og som tursekk. Den er utrolig anvendelig og en perfekt julegave.


10. KITEpakke - Fra kr 10899,-
Dette er gaven til de aller snilleste. Med kitepakke for snø får du brett og kite og en solid rabatt. Ønsker du deg en annen kite? Ta kontakt på mail@sideshore.no

Vi fører kiter fra Crazyfly, Ocean Rodeo, Wainman Hawaii & Nobile.

Lurer du på noe ta kontakt.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar