lørdag 13. oktober 2012

SIDESHORE MEGASALG TRONDHEIM & OSLO

Sideshore inviterer til høstens megasalg. Ta en titt på invitasjonen under for alle opplysninger.Tid: Onsdag 17.10.12 Kl.17.00 - 21.00
Sted:
         Sideshorebutikken Oslo, Schønings gate 6   TLF: 48896176
         Sideshorebutikken Trondheim, St. Olavsgate 1   TLF: 47771515

Salgsliste: bit.ly/MEGASALG

Vi tar kort, kontant og det er mulig å gjøre bestillinger per telefon.

På høstens megasalg kan du gjøre et skikkelig kupp på kite og kiteutstyr. Fullstendig prisliste finner du ved å trykke på bildet over eller ved å følge denne linken (http://www.bit.ly/MEGASALG) . Vi syntes selv at det er så mye enklere må dra på salg når man vet hva man kan forvente seg. Derfor har vi laget en helt detaljert og konkret liste over alle salgsvarer som gjør at du lett forstår hvor hver enkelt salgsvare er, hvor mye den koster og i hvilken størrelse den er. Er ikke det greit?

Bor du ikke i nærheten av en Sideshorebutikk er det også muligheter for å gjøre kjøp per telefon. Sjekk listen over varer, finn ut hvilken butikk varen ligger i, ring butikken i salgsperioden og gjør et kjapt og enkelt kjøp.

For å være helt oppdatert på eventuelle endringer oppfordrer vi alle til å melde seg på eventen på Facebook (https://www.facebook.com/events/391929074213302/) . Det er ikke nødvendig å melde seg på for å komme på salg. Salget er åpent for alle.

Listen over alle salgsvarer vil du alltid finne her:
bit.ly/MEGASALG
bit.ly/MEGASALG
bit.ly/MEGASALG

Ved spørsmål ta kontakt per telefon eller mail oslo@sideshore.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar