lørdag 20. oktober 2012

Vinneren av Sideshore.no's Instagramkonkurranse!

Vinneren av årets instagramkonkurranse er kåret og vi i Sideshore gratulerer Kblomh (brukernavnet på instagram, vi vet ikke helt hvem som befinner seg bak brukernavnet ennå) med seieren. 

I juryens begrunnelse heter det at "bildet greide å fange stemningen og vinden samtidig som det viste kiting på sitt beste der man drar på road trip for å finne uoppdagede legendariske spotter!".På en andreplass finner vi Cato Olsen fra Sideshore Crew. Bildet er rett og slett fantastisk rått og viser kiting slik Cato liker det; Ruskevær, bølger og masse vind!En uannonsert trøstepremie ble det også denne gangen. Kesia Olaussen sendte inn bildet under med bildeteksten #TrengerDeSolbrillene. Vi hadde bare ett par solbriller, men du får for forsøket! En lue venter på deg i Sideshorebutikken i Oslo!Instagram er fett, men papir er fetere! Vi printet like så godt ut de innsendte bidragene på 220 grams papir og har bestemt oss for å lage en Hall of Fame-vegg i butikken! Er du interessert i å være med på Hall of Fame-veggen vår trenger du bare tagge et kitebilde med #sideshoreno eller sende oss på mail til oslo@sideshore.no. Sjekk ut preview'en av utprintene under.


Alle innsendte bidrag finner du ved å sjekke ut blogginnlegget vårt eller ved å søke #sideshoreno på Instagram. Keep on sharing the moment guys! 

God helg!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar